Veelgestelde Vragen Over Tim Veninga's 43 Scripts

Zijn De 43 Scripts De Juiste Keuze Voor Mij?

De 43 Scripts is een geweldige cursus, maar niet geschikt voor iedereen. Daarom zijn hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen over de cursus. 
Zo kan jij de juiste keuze maken.

43 Scripts Overzicht

Wat is de 43 Scripts?

De 43 Scripts is een online educatief programma voor vrouwen die mannen willen begrijpen en/of een man verliefd willen maken.

Of je nou single, getrouwd of net aan het daten bent, deze cursus behandelt alles wat je moet weten om een man gek op je te maken.

Je krijg geen ingewikkelde modellen waar je een wiskunde diploma voor nodig hebt. Maar een simpel systeem dat elke vrouw kan gebruiken om te krijgen wat ze wilt.

Wat je leert:

  • Hoe je interesse wekt bij een man die jij uitkiest en in zijn hoofd blijft spoken.
  • Hoe je vanaf de eerste date jezelf presenteert als relatiemateriaal.
  • Hoe je de foute mannen afschrikt en de goede verliefd maakt.
  • Begrijpen hoe relaties werken.
  • Hoe je een man geïnteresseerd kan houden als jullie elkaar een tijdje niet kunnen zien.
  • Wat je precies moet zeggen en doen om altijd een goede indruk achter te laten.
  • Hoe je uit kunt vinden of hij echt geïnteresseerd is in jou.
  • Wat je kunt doen als het serieuzer wordt - of als het maar niet serieuzer wordt.
  • Hoe je hem laat praten over zijn gevoelens.

Om een gelukkig liefdesleven te krijgen heb je een goed beeld, duidelijkheid en de juiste strategie nodig. Zonder een juist 'kompas', stappenplan of hulp kan deze reis erg frustrerend zijn.

We geven je daarom alleen advies waarvan het bewezen is dat het werkt in de praktijk. We maken dingen niet mooier dan ze zijn. Geen magische formules of andere onzin.

Waar ga ik het programma volgen?

Voor de duidelijkheid: dit is GEEN live cursus. Het is een online cursus wat betekent dat je meteen kan beginnen. Je hoeft dus geen treinkaartjes en een dure hotelovernachting te boeken, om de volgende dag terug naar huis te gaan met een notitieboekje vol informatie waar je nooit meer naar zult kijken.

De 43 Scripts kan je dus gewoon thuis doornemen. In alle comfort en rust. Zonder dat er iemand meekijkt. Wanneer jij maar wil. Daarnaast krijg je een extra eBook (in PDF vorm). Deze kan je bijvoorbeeld op je telefoon of iPad zetten zodat je onderweg wat kan checken. Bovendien heb jij je hele leven lang toegang tot de cursus. Dus je kan de technieken en trucs toepassen wanneer JIJ er behoefte aan hebt.

Wat is het verschil tussen de fysieke en digitale versie van de cursus?

De cursus wordt normaal aangeboden als online cursus. Sinds 2019 is er ook een fysieke versie beschikbaar. Als je de fysieke versie bestelt, krijg je ook de digitale (online) versie er gratis bij. Dit is omdat je daarmee direct kan beginnen, en omdat sommige onderdelen van de online cursus (zoals de Facebookgroep, of geheime extra bonussen) niet op een DVD kunnen worden gezet.

Zodra je de fysieke cursus bestelt, krijg je binnen 2 werkdagen een pakketje thuisgestuurd.

In het pakketje zit een mooie doos, met daarin een boek (hardcover versie van het eBook wat ook in de online cursus zit) en een DVD. Op de DVD staan de video opnamen van de 43 Scripts.

Vooral als je het fijn vindt om iets in je handen te hebben of als je een DVD wilt opzetten en op de bank wilt kijken, dan is de fysieke versie een goede optie voor je.

Hoe verschilt de 43 Scripts van andere online cursussen?

Simpel: Er bestaat geen cursus die zo uitgebreid en praktisch ingaat op leren hoe mannen werken en wat je kunt doen om degene die jij wilt, verliefd op je te maken.

We kunnen met 100% zekerheid zeggen dat de 43 Scripts beschikt over de beste informatie die er te vinden is op het gebied van liefde, dating en relaties.

Al meer dan 13.000. vrouwen hebben de 43 Scripts gevolgd en het is daarmee de populairste cursus in zijn soort.

Wat voor ondersteuning krijg ik in de 43 Scripts?

Eenmaal lid van de 43 Scripts, krijg je begeleiding en steun van gelijkgestemden in een veilige, motiverende omgeving.

Advies van Nederlands beste datingcoach - Tim Veninga
Je hebt toegang tot de meest diepgaande en nog nooit vertoonde adviezen van Tim over liefde, dating en relaties. Daarnaast zal je worden geholpen bij jouw specifieke situatie zodat je zeker weet dat het advies op jou van toepassing is.

Levenslang toegang tot al het naslagwerk van de leerstof 
Elk belangrijk stukje informatie dat je in de cursus gaat aantreffen zal terug te vinden zijn in de samenvattingen van de cursus. Zo heb je op ieder willekeurig moment de mogelijkheid om terug te vallen op de stof.

Live webinars en Q&A's
Gedurende je deelname aan de cursus zullen er regelmatig online webinars en Q&A's plaatsvinden. Dit zijn momenten waarop jij iedere willekeurige vraag die je hebt kan stellen en meteen antwoord krijgt van Tim.

Exclusief toegang tot de geheime 43 Scripts Facebookgroep 
Speciaal voor leden van de 43 Scripts is er een geheime Facebookgroep. Hier kun je al jouw vragen stellen, je verhaal delen of simpelweg in contact komen met gelijkgestemden.

Cursus updates en opnames van evenementen
Er zullen zo nu en dan extra dingen worden toegevoegd aan de cursus, die meteen voor alle leden van de 43 Scripts beschikbaar zullen zijn. Ook worden de live evenementen gefilmd en in de cursus gezet, zodat je niks hoeft te missen.

24/7 Technische ondersteuning via de mail
Mocht zich een technisch foutje voordoen dan kan je altijd rekenen op hulp van ons team. Zo gaat er geen onnodige tijd verloren en weet je zeker dat je altijd gebruik kan maken van het programma.

Hoeveel tijd moet ik eraan besteden?

Als je de hele cursus in 1x wilt volgen, kost het je ongeveer 10 uur om alles te bekijken en te lezen. Maar als je iets minder tijd hebt, kan je alleen de basisvideo's kijken, dan is het maar 4 uur.
Natuurlijk is het zo dat hoe meer tijd je besteedt, hoe sneller je resultaat ziet. Naast de video’s bekijken raad ik je zeker aan om het aantekeningen te maken. Hierdoor krijg je heel snel de resultaten die jij wilt. Maar je mag natuurlijk zelf beslissen hoe langzaam of snel je de cursus wil doen. Je hebt namelijk levenslang toegang tot de 43 Scripts, dus er is geen haast.

Wat ga ik leren?

Het complete overzicht van wat je kan verwachten in de 43 Scripts vind je hier

In grote lijnen leer je in deze cursus om mannen te leren begrijpen, welke dingen je wel en niet wilt doen om ze verliefd op je te maken en hoe jij gelukkiger wordt in de liefde. Of dit nou oud worden met mr. right is, of dat je eerst nog wat rond wil kijken voordat je een keuze maakt.

Waar kan ik meer lezen over de 43 Scripts?

Je kan hier meer reviews lezen, of hier het programma overzicht bekijken.

Voor Wie Het Geschikt Is

Voor wie is deze cursus geschikt?

De 43 Scripts is gemaakt voor vrouwen die meer willen bereiken in hun liefdesleven. Of dat nou het vinden van de ware is, het (opnieuw) verliefd maken van een man of het verbeteren van een relatie.. al die dingen kan je met de 43 Scripts.

Voor wie is deze cursus niet geschikt?

Deze cursus is alleen voor vrouwen. Als je een man bent, kunnen we je niet toelaten.

De cursus is niet geschikt voor vrouwen die het willen gebruiken voor slechte doeleinden. Bijvoorbeeld mannen aan het lijntje houden of iemand op een negatieve manier beïnvloeden. De cursus is gemaakt voor vrouwen die het beste met anderen voor hebben en die de technieken en trucs gebruiken om het liefdesleven van henzelf en anderen beter te maken.

Ik ben niet zo handig met computers. Kan ik de cursus dan ook volgen?

Jazeker. We hebben zelfs een keer een jongedame van 77 jaar gehad die ons mailde hoe makkelijk het was om de cursus te volgen. Daarnaast staat onze klantenservice en technische hulp altijd voor je klaar mocht er iets niet lukken. Je hoeft daarvoor alleen maar een mail te sturen naar [email protected].

Ik ben slechthorend. Kan ik de cursus volgen?

Ja. Speciaal voor slechthorenden hebben we alle video's in de online cursus ondertiteld. Zo kan je dus eenvoudig meelezen met wat er wordt gezegd in de video.

Ik wil mijn relatie verbeteren. Hoe gaat de cursus me daarbij helpen?

De 43 Scripts gaat je dan gigantisch helpen. Je leert namelijk hoe mannen werken en hoe je effectief met ze kan communiceren zodat jij (de liefde, aandacht en affectie) krijgt die je nodig hebt van hem. Ook als jullie al langer een relatie hebben en je bang bent dat het minder wordt.

Je leert heel goed welke dingen ervoor zorgen dat hij minder verliefd wordt en hoe je dat kan vermijden. Je leert daarnaast ook om zelfverzekerder en aantrekkelijker te zijn en hem zo bij je te houden. Een van onze klanten is daar een goed voorbeeld van:

Ik ben iemand aan het daten en ik het serieuzer wil maken. Is dit voor mij?

Ja. Als een man (nog) geen relatie wil of je denkt dat hij bindingsangst heeft, dan is de 43 Scripts perfect daarvoor. Een groot gedeelte van de cursus leert je hoe je hiermee om kan gaan en hoe je toch de zekerheid en affectie van hem krijgt die je wil.

Hier is een voorbeeld van een vrouw die dat gedaan heeft:

Ik ben single en wil eindelijk een leuke man vinden, leer ik dat?

Ja, je gaat het programma geweldig vinden. Heel veel andere vrouwen hebben de 43 Scripts bijvoorbeeld ook gebruikt om een juiste man te vinden en daarna een relatie te krijgen. Bijvoorbeeld deze vrouw:

Het is (bijna) uit en ik wil de relatie met mijn (ex) vriend graag herstellen. Kan dat met de 43 Scripts?

Ja, dan helpen de 43 Scripts je zeker. Begrijp goed dat we nooit kunnen garanderen dat je je ex terug krijgt. Misschien is het bijvoorbeeld wel om een juiste reden uitgegaan. Maar als je denkt dat het een vergissing was en je hem echt terug wilt, dan kan je zeker de 43 Scripts gebruiken om jezelf nieuwe trucjes te leren die je kan gebruiken om hem weer verliefd te maken.

Hier is een verhaal van een vrouw die dat gedaan heeft:

Garantie & Betalingen

Hoeveel kost de 43 Scripts?

Lidmaatschap van de 43 Scripts kost 67€, of 97€ als je ook de fysieke versie wilt. Daarmee ben je levenslang lid.

Privé coaching, een opleiding of workshop traject varieert al gauw van 500€ tot tienduizenden euro's. Daarnaast bieden die opties geen garantie. Maar de 43 Scripts heeft wel een 100% 'geld terug'-garantie. 

Als je wat meer ervaringen van andere vrouwen wilt lezen over de 43 Scripts, kijk dan eens naar de reviews:

Lees hier meer reviews over de 43 Scripts

Is er een garantie?

Ja! Er is een 90 dagen garantie. Je kan de cursus dus 90 dagen uitproberen en als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent (ook al is het hoe mijn haar zit in de video's) dan kan je me een mail sturen en krijg je direct je geld 100% terug.

Hoe kan ik betalen?

Je kan betalen via iDeal, PayPal, Bancontact/Mister Cash of creditcard. Als je via creditcard wilt betalen, gebruik dan de PayPal optie. Via PayPal kan je dan met creditcard betalen.

Ik woon in België/Duitsland/de andere kant van de wereld. Kan ik ook meedoen?

Ja, dat kan gewoon. Als je moeite hebt met betalen vanuit het land waar je woont, stuur dan een mailtje naar [email protected].

Wat is de levertijd en hoe snel kan ik beginnen?

Je kan direct beginnen. De cursus is online (handig, want dan hoef je nergens naartoe te reizen) dus je kan binnen 30 seconden na je aanmelding meteen beginnen met de cursus. Je krijgt na je bestelling direct alle logingegevens per mail binnen.

De levertijd van de fysieke cursus is 2 werkdagen. Je krijgt bij de fysieke editie ook altijd login gegevens voor de online cursus, zodat je alvast online kan kijken terwijl je wacht op de fysieke cursus.

Twijfels & Bedenkingen

Kan ik beginnen met de 43 Scripts of moet ik eerst ergens anders mee beginnen?

Je kan meteen beginnen met de 43 Scripts. De cursus is zo gebouwd dat zelfs een beginner het programma kan volgen. Vervolgens zal de cursus zich steeds meer opbouwen richting de geavanceerdere materie. Mocht je ergens niet uitkomen? Dan hoef je maar een mailtje te sturen of een vraag te stellen in de geheime Facebookgroep om hulp te krijgen.

Kan ik gewoon een bepaald gedeelte van het programma kopen?

Nee, de 43 Scripts is een systeem. Niet losse technieken die op zichzelf toepasbaar zijn.

Kan ik korting krijgen omdat [vul reden in]?

Nope. Geen kortingen. Ik geef meer dan 95% van al mijn kennis gratis weg op mannengeheim.nl. Mijn meest effectieve technieken zijn te waardevol om zomaar gratis weg te geven.

Wat als ik de 43 Scripts probeer en erachter kom dat het niet voor mij is?

Ik geef je een 100% 'niet goed, geld terug'-garantie. Omdat al meer dan 11.000 vrouwen het programma hebben getest weet ik dat het werkt. Dus kan ik me deze claim veroorloven. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een miskoop. Probeer het en kijk of het wat voor je is.

Jouw Vragen Beantwoord

Reviews

Lees wat andere vrouwen zeggen over hun ervaringen.

Programma Overzicht

Lees meer over de inhoud, kosten en werking van het programma.

Aanmelden

Meld je aan voordat de cursus dichtgaat.

Wat betreft de reviews: Dit zijn ervaringen van onze klanten. En zoals met elke training of cursus kunnen je resultaten afwijken van deze reviews. Je resultaten komen voort uit een hoop variabelen, zoals hoeveel inzet je toont, persoonlijke eigenschappen, kennis, vaardigheden en nog een hoop andere factoren. Omdat deze factoren voor elke persoon verschillen, kunnen we je geen succes garanderen, noch zijn we verantwoordelijk voor jouw succes of falen. We geloven dat we jou een geweldige gereedschapskist geven om je zo de resultaten te laten bereiken die je wilt, en de klanten wiens verhaal je hierboven hebt gelezen, zijn het daarmee eens.

Copyright 2015-2024 | Mannengeheim B.V. Karel Doormanstraat 81 3012 GD Rotterdam KVK: 65409752